Monday, February 11, 2008

7.ülesanne

"Toas oli vaid üks inimene ja ainus hääl, mis sealt kostis, oli selle inimese käes oleva sulepea krabin, kui seda rida rea järel mööda paberit veeti.
Polnud kedagi, kes oleks lugenud neid paberile veetavaid ridu. Ja kui seal olekski keegi viibinud, oleks ta vaevalt oma silmi uskunud. Sest see, mida seal kirja pandi, oli selge, pisiasjadeni hoolikalt läbi mõeldud mõrv."
Selle täiusliku mõrva kirjutaja oli Arthur Manrofski. Kui Arthuri mõrva kirja oli pannud peitis ta selle kirja omale vaiba alla, et keegi seda üles ei leiaks, enne mõrva toimumist. Arthur plaanis mõrvata oma eks-abikaasat. Kolmapäeva vara hommikul kell 06.00 läks ta oma eks-abikaasaga ujuma halsheny tiiki. Ta eks-abikaasa nimi on Grertu ning ta oli 29. Nii pea kui Gertu ja Arthur olid ujuma läinud hakkas Arthur tegutsema. Gertule tundus see kõik nii imelik ning tahtis tagasi koju minna. Arthur aga keelas teda ning peale keelamist sukeldus ta ning...

Gertu ehmatas, et Arthurit pole kusagil näha ning järsku tiris keegi ta vee alla. Arthuri ideaalne plaan oli Gertu ära uputatada. Arthuril õnnestus see plaan.
Ning ta elas õnnelikult ilma oma eks-abikaasata. Kui Arthur veel surnud pole ei ole nad veel Gertuga kokku saanud.


No comments: